Remenski pret ndërprerjen e procedurës kundër saj

Deputetja dhe njëherit nënkryetarja e Kuvendit, Frosina Remenski paraditen e sotme si pjesë e kryesisë së OJQ-së “Lidhja ndërkombëtare” e Boki 13 ka dhënë dëshminë e sajë në prokurori. Pas daljes nga prokuroria, Remenki deklaroi se pret që Prokuroria Publike ta ndërpres procedurën ndaj saj.