Rekord në Maqedoni, policia gjen 6 lloje të dro,gës tek një person

Në Maqedoni është arrestuar një person, tek i cili sipas MPB-së janë gjetur 6 lloje të dro,gës. Bëhet fjalë për 37 vjeçarin me iniciale Gj.S. nga Kavadari. Ai është paditur nga Sektori i Punëve të Brendshme në Veles për shkak të dyshimit të bazuar që ka kryer veprën penale “prodhim dhe shitje ilegale të drogave narkotike, substancave psikotrpoe dhe prekursoreve”, transmeton Gazeta Lajm. Policia ka bastisur shtëpinë e të pandehurit, me çrast kanë gjetur kokainë, heroinë, metadon, diazepam, keratin dhe buprenofin-medikament/