Krisin grushtat mes të rinjve nga Shkupi dhe atyre nga Saraji

Ministria e punëve të brendshme (MPB) raportoi se dje në mbrëmje në qendrën tregtarë në Shkup pati prishje të rendit publik për shkak të një përleshjeje.

Në përleshje morën pjesë 20 vjeçarët A.T. dhe B.H, si dhe 21 vjeçari F.P. nga Shkupi, ndërsa në anën tjetër ishin 24 vjeçarët E.M. dhe A.I, si dhe 21 vjeçari E.M, që të gjithë nga fshati Sfillare e Poshtme, Saraj.

U vërtetua shkelja e nenin 11, paragrafit 3 nga Ligji për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike.