Regjistrohen 697 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (10/11.12.2020) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar 697 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse. Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.