Rasti i Hasanbegut një skenar i përgatitur

Nje mendim nga unë dhe shoku im safet Radusha per rastin e (HASANBEGIT) qe Ndodhi. Un Mendoj se eshtë një skenar i bërë. Pse them skenar? Ata kane arrestuar 3 Persona Te moshes 18/20vjec, njanin e kan rrahur dhe plus skan qen Police te thjesht, por kan qen te njesitit special EBR. Njesia speciale EBR esht me shumice VMRO dhe me 3 xhipa duke ditur se nese Rrafin Dhe Arestojne kurse gjoja e kan thy Ligjin duke Luajtur Para derës shtepisë e kan ditur se Populli do ngritet ne kembë dhe per me Ngrit Pluhur e panik, duhen me i shfrytezu Shqiptaret per Politiken e tyre dhe Shqiptaret Me Qen gjithëmon viktima te Politikës,
Anti-shqiptare mes VMRO, LSDM dhe BDI-së.
Me sa e dijmë Minister I Punve Te Mbrenshëm eshte I VMROS Nake Qulev i cili ka udhēhequr sulmin ne Lagjen e trimave me 9maj 2015 kunder neve, (Grupit kumanovës) dhe zv.minister eshte Agim Nuhiu i BDI- së
VMRO-BDI jan eksperta per Raste Montuar ndaj shqiptarve..!
Dhe kjo do Jet top Lajm ne Mediume dhe do ta Shfrytezojne rastin ne fjal VMRO- BDI per poena politike do shifni neser Kur do dalin Mickymouse-ski i VMROS dhe Ali Ahmeti i BDI-së me ndonje Deklarat..! (Shek Hallaçi)