Filmi turk bën Neymarin me lot: Ata që kanë fëmijë e dinë se çfarë jam duke menduar

‘Mrekulli në qelinë nr.&’ me protagonist Aras Bulutin është duke shkruar historinë, për kinematografinë turke ky është filmi i parë që transmetohet në Netflix, dhe për suksesin po flasin vet shikuesit.

Ylli i futbollit Neymar paska shikuar filmin së fundmi, dhe si shumica e publikut edhe ai ka mbetur i fascinuar nga aktrimi i ‘Memos’ dhe ‘Ovas’.

Sulmuesi brazilian ndau një postim në Instagram ku shkroi: Ata që kanë fëmijë e dinë se çfarë po mendojë tani, e ata që nuk kanë është e njëjta gjë… dashuria i bashkon të gjithë. Kam qarë si një fëmijë.