Rama u bën thirje qytetarëve të votojnë në gjashtë bashki

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, u ka bërë thirrje qytetarëve nga gjashtë bashkitë që sot të votojnë.

“Mirëmëngjesi dhe me ftesën për qytetarët e 6 bashkive në Shqipëri ku sot votohet, që ta ushtrojnë të drejtën themelore demokratike për të zgjedhur edhe në respekt të atyre që në lindje të Evropës, po masakrohen për të mos e humbur atë të drejtë bashkë me demokracinë, ju uroj një të diel të qetë”, ka shkruar Rama në rrjetin social Facebook.