Rama me familjen në Vlorë

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, e ka vizituar qytetin e Vlorës gjatë ditës së sotme.

Gjatë kësaj vizite ai ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Linda dhe djali Zaho.

“Beautiful Vlora” – ka shkruar Rama.

Ajo çka bie në sy tek fotografia është se të tre janë veshur me të zeza.

Siç dihet Vora është një nga destinacionet e preferuar të kreut të qeverisë shqiptare.