Qeveria ka vendosur, nuk ka orë policore pas mesnate

Qeveria ka vendosur që të shfuqizojë orën policore. Duke filluar nga mesnata më nuk do të ketë orë policore.
Ndalesa për 100 mysafirë në dasma po asht është shfuqizuar dhe janë të lejuar koncertet dhe ahengjet.
Vendimi pason pas rekomandimit të Komisionit për Sëmundje Infektive, se gjendja epidemiologjike në vendin është duke u stabilizuar me uljen e numrit të rasteve pozitive me KOVID-19 dhe rritjes së numrit të të vaksinuarve.