Qeset e plastikës do të kushtojnë të paktën 10 denarë

Në vitin 2021, gjegjësisht pas miratimit të Ligjit të ri për menaxhim me mbeturina, çmimi i qeseve të plastikës do të jetë dhjetë denarë.
Qytetarët dhe kompanitë kanë afat prej një viti që të adaptohen dhe dalë ngadalë të nxjerrin nga përdorimi qeset, thonë nga Asociacioni për menaxhim me mbeturina.
Qëllimi është të selektohen mbeturinat dhe të ulet përdorimi i qeseve të plastikës.