Propozimet e LDK-së: Hoti zëvendëskryeministër, Veliu ministër i Punëve të Brendshme

Vendimi është marrë në mbledhjen e Kryesisë së LDK-së.

Avullah Hoti do te jetë Zëvendëskryeministër i Kosovës.

Anton Quni është propozuar për Ministër të Mbrojtjes. Besian Mustafa për Ministër të Bujqësisë. Hykmete Bajrami për Ministre të Arsimit dhe Vlora Dumosh në Zhvillim Ekonomik.