Prokuroria: Ka mundësi që Mijallkov të ketë pasur infromacione që po përgatitej paraburgimi

Prokuroria Themelore Publike dyshon se i akuzuari i parë në rastin “Target-Fortesa”, Sasho Mijalkov, kishte një ndihmës i cili sipas tyre me siguri ka informuar ish shefin e DSK-së se po përgatitej masa e paraburgimit kundër tij.

Siç shpjegojnë nga Prokuroria Publike, dyshimet bazohen në faktin se në kohën e përgatitjes së propozimit për paraburgim, si dhe në kohën e parashtrimit së të propozimit në Gjykatë, i akuzuari Mijallkov nuk ishte në arrati. Në vijim deklarata e plotë e Prokurorisë Publike./ALSAT