Profesoresha nga Tetova nuk pranon të jetë kandidate e BDI-së për deputete, ja emri (Foto)

Të dashur miq,bashkëmendimtarë, antar dhe simpatizantë të BDI- së, i nderuar kryetar i degës së Tetovës, Dr. Florin Besimi dhe kryesia e degës pranoni mirnjohjen time për nominim si kandidate për deputete në njësinë zgjedhore 6.
Ndjehem tejet e vlersuar dhe e privilegjuar të jem e konsideruar si gjenerata e re që sjell rritje të trupit votues dhe besueshmërinë në kapacitetet e reja partiake.

Për arsye profesionale përcaktohem që të mos kandidohem.

Nuk do të rresht së qenurit në krah dhe përkrahje të Ali Ahmetit, të BDI- së, frymës së re progresiste, pozitive dhe fushatës së civilizuar që do të jete porosia më e fuqishme e Shqiptarëve për qendrat vendimarrëse.

Sigurisht, një lobiste dhe përkrahëse fanatike e parimit, e perfaqësimit dinjitoz të shqiptarëve në detyrat publike , përkrahëse e Tetovës tonë dhe antarsisë së zakonshme të partisë.
Edhe njeher, faleminderit
Shihemi bashkë në fushatë
#FITORE
Përzemersisht e juaja,
Elita Masha