Presidentja e Kosovës dekoron grupin legjendar “Telex”

Ditë më parë presidentja e Republikes se Kosoves i ka shprehur mirenjohje të lartë grupit shkupjan “Telex”, i cili fundviteve të shtatëdhjeta dhe fillimviteve të tetëdhjeta, i ka dhënë një kontribut të veçantë artit muzikor të zhanrit rock në trojetbarë shqiptare. Në vazhdim po ju sjellim edhe impresionet e kitaristit të grupit, Ismet Shahin të shpalosura në facebook:

Nder dhe kënaqësi e veçantë që grupi “TELEX” dekorohet për kontributin në rok muzikën e viteve 80ta nga presidentja e Kosovës Dardane, zonja e nderuar Vjosa Osmani – falemnderit stafit për mikëpritjen e ngrohtë

P.S. në pamundësi të ishte prezent edhe vokalisti i grupit Sejati i cili jeton në Leverkusen