“Prehu në paqe engjëll”, komentet vërshojnë postimin e fundit të Erës, çfarë po ndodh?

Këngëtarja Era Istrefi ka një kohë të gjatë që nuk ka publikuar ndonjë fotografi të re në llogarinë e saj në Instagram.

Mirëpo komentet që kanë vërshuar në atë të fundit i kanë hutuar fansat e këngëtares.

“Pusho e qetë engjëll” dhe disa të tjera të ngjashme, janë vetëm disa prej atyre se çfarë kanë shkruar komentuesit në postimin e fundit që Era e ka hedhur në këtë rrjet social.

Mirëpo burime të lajmi.net kanë marrë vesh se këngëtarja është mirë dhe se asgjë nuk ka ndodhur.

“Ska asgjë të vërtetë, Era është shumë mirë”, thotë burimi.