Portreti i Zaevit vendoset në “murin e kryeministrave” (Foto)

Shërbimet qeveritare tashmë kanë vendosur portretin e ish kryeministrit Zoran Zaev në murin e godinës së Qeverisë, përcjell TV21. Si rrjedhojë, tani në vendin e fundit vendosur përfundimisht portreti ish kryeministrit Zaev në prapavijë me flamur të Maqedonisës ë Veriut, NATO-s dhe BE-së.

Portreti i Zaevit është vendosur në anën e majtë të dritares së katit të dytë, ndërsa është i fundit në seri.

Para portretit të Zaevit qëndrojnë janë portretet e ish kryeministrave teknikë, Oliver Spasovski dhe Emil Dimitrievit, ndërsa para tyre është i vendosur portreti i ish kryeministri Nikolla Gruevski.