Policia e Maqedonisë nuk po respekton vendimet e qeverisë kundër Koronavirusit? (Foto)

Sot është shenuar 39 vjetori i themelimit të njësitit special policor Tigrat. Shenimi është bë në prezencë masovike të zyrtarëve dhe pjesëtarëve të njësitit Tigrat, që është në kundërshtim me rekomandimet e Qeverisë për evitim të tubimeve masovike. Aty kanë prezantuat edhe ministri teknik, Naqe Çulev dhe zëvendësministrja plotësuese, Sllavjanka Petrova.