Policia arreston kryeredaktorin e Gazetës Lajm

Polcia ka penguar kryeredaktorin e Gazetës Lajm, Isen Saliu në kryerjen e punës në lagjen Shkup Veri, kurse për momentin mundohen ta arrestojnë.

Edhe pse posedon leje të rregullt nga Ministria për Shoqeri Informatike.

Ai është dërguar në stacionin policor ne Butel.

Apelojmë te Shoqata e Gazetarve të Maqedonisë, që të reagojë dhe mos të lejojë maltretimin e kryeredaktorit të gazetës Lajm.