Përvjetori i pavarësisë së Kosovës, Dedaj: Edhe pas 12 vitesh, Serbia nuk është gati të kërkojë falje!

Ambasada e Kosovës në Maqedoni sonte festoi 12-vjetorin e Pavarësinë së Kosovës. Në pritjen solemne morën pjesë përfaqësues politik dhe të institucioneve të ndryshme.

Ambasadori i Kosovës në Maqedoni Gjergj Dedaj  këto 12 vite i quajti vite të sakrificës duke filluar gjithçka nga e para.

Ai tha se edhe pas 12 vitesh është për të të ardhur keq se si autoritetet e Serbisë ende nuk kanë gatishmëri që të kërkojnë falje./TV21/