Personi në foto sot është këngëtar i njohur, a po e njihni?

Këngëtari Mahmut Ferati ka vite që është pjesë e skenës muzikore. Ai ka shumë këngë të vjetra hite të cilat mbahen mend edhe sot dhe dëgjohen mjaft shumë.Mahmuti, si duket ka ndjerë nostalgji për rininë e tij.

Në llogarinë e tij ‘Instagram‘, ai kishte publikuar një fotografi kur ishte më i ri. ‘Para shumë viteve’, kishte shkruar Mahmuti krahas fotografisë së publikuar.

Shikoni foton: