Përkundër që humbi në çerekfinale, Distria Krasniqi mund ta arrijë medaljen e bronztë përmes repasazhit

Ekziston një mundësi që Distria Krasniqi që arrijë ta fitojë medaljen e bronztë në Kampionatin Evropian.

Përkundër që pejania u mposht në çerekfinale, ajo mund të “kap” të bronztën përmes repasazhit.

Krasniqi pati një fitore dhe një humbje në këtë garë, çka bëri që ajo të shkonte në repasazh.

Në ndeshjen e parë ajo mposhti zvicëranen Fabienne Kocher me “ëaz-ari” ndërsa ndeshjen e dytë do ta ketë ndaj Bascha Bahlaus.