Pendarovski: Urime Bajden dhe Harris për fitoren në zgjedhje

“Urime për Joe Biden dhe Kamala Harris për fitoren e tyre në zgjedhje” – kështu e ka uruar Presidenti i vendit, Stevo Pendarovski, presidentin e ri të SHBA-ve Joe Biden.

Pendarovski pret që partneriteti strategjik mes dy vendeve të vazhdoj edhe në të ardhmen.

“Urime për Joe Biden dhe Kamala Harris për fitoren e tyre në zgjedhje!
Unë pres që partneriteti strategjik maqedono-amerikan të vazhdojë dhe SHBA të riafirmojë rolin e saj global në ruajtjen e vlerave të përbashkëta: paqen, sigurinë dhe demokracinë”, shkruan Stevo Pendarovski – President i Maqedonisë së Veriut.