PDSH përjashton mundësinë e koalicionimit me Lëvizjen Besa, po bisedohet me LSDM-në dhe RDK-në

Kryesia Qendrore e PDSH-së vendos për koalicionet parazgjedhore. Në një takim me gazetarët u bë e ditur se PDSH-ja është në bisedime me RDK-në e Vesel Memetit, raporton TV21.

Nga atje njoftojnë se në bisedime janë edhe me LSDM-në, por mundësitë janë të vogla pasi PDSH ka kushte që nuk mund ti plotëson qeveria e ardhshme.

Koalicioni PDSH, RDK BESA nuk mund të ndodhë pasi që Lëvizjen Besa nuk e shohin si forcë politike serioze.