Panik në BDI-në e Kumanovës, të pakënaqurit kalojnë te Lëvizja Besa

Pas shpalljes së koalicionit parazgjedhor në mes LSDM-së dhe Lëvizjes BESA në BDI është krijuar një panik i pa pare që e ndjejnë humbjen më 12 prill. Siç mësohet jo zyrtarisht, pakënaqësi të theksuar ka në degën e Kumanovës të BDI-së, ku ka shpërthyer pakënaqësia.
Për shkak të revoltës, ndaj BDI-së ky grup i pa knaqur pritet t’i bashkangjiten Lëvizjes BESA ditëve në vijim.
Pas shpalljes së koalicionit parazgjedhor me LSDM-në, shumë struktura të BDI-së edhe nga degët e tjera pritet t’i bashkohen Lëvizjes BESA./tv-alb