Ora policore, MPB: 79 shkelës të ndalesës, 42 arrestohen

Përgjatë 24 orëve të fundit, në nivel shtetëror 79 persona nuk e kanë rrespektuar ndalesën për lëvizje ndërsa 42 prej tyre janë arrestuar tregojnë statistikat e MPB-së.

Pasi u janë marrë të dhënat ,ndaj të tjerëve do të procesuohen masa adekuate.

Në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së Covid 19, 97 personave u janë dhënë vendime për izolim ndërsa 423 persona të tjerë kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim.

Nga kontrollet e kryera nga ana e shërbimeve policore tek personat të cilët ndodhen në izolim dhe vetizolim nuk është evidentuar mosrespektim i masave.