Operacioni “Brezovica”, bastisje edhe në Ministrinë e Mjedisit

Operacioni “Brezovicia” është duke vazhduar në nëntë lokacione, në tri qytete të Kosovës, Prishtinë, Ferizaj dhe Shtërpcë.

Ky aksion është duke u zhvilluar edhe në Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës.

Lajmin për Klankosova.tv. e ka konfirmuar kryeprokurori i Ferizajt, Shukri Jashari.

Aksioni që është duke u zhvilluar ka të bëjë me ndërtimet pa leje në Brezovicë.