Nusja e Arianit mëzitet shumë në këto ditë festive

Vitin e kaluar si pasojë e rënies së një orteku në Brezovicë, ndërroi jëtë zëvendësministri i Diasporës, Arian Daci.

Ai ishte edhe djali i vetëm i akademikut dhe ish-kryparlamentarit, Nexhat Dacit.

E që nga ajo ditë gruaja e tij mungesën e shpreh në mënyra të ndryshme, shpesh duke bërë postime të ndryshme që e kujton burrin e ndjerë.

Edhe sot, në këto ditë festive ajo e përjeton edhe më rëndë mungesën e burrit.

Për më shumë e dëshmon ky postim i saj.