Nuk pastrohet në Europë, por në Maqedoni, Bekim Memeti drejtor i parë që pastron autostradat

Është kohë pandemie por drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë ” Bekim Memeti vazhdon të bëjë gjëra që askush si ai më parë nuk ka arritur t’i realizojë deri tani informon TetovaSot.
Drejtori Memeti po realizon në përpikshmëri ato që ka premtuar dhe jo vetëm kaq sepse kësaj rradhe nuk janë vetëm rrugë të ndryshme në zona të caktuara për një infrastrukturë të përsosur por janë autostradat në fokusin e tij .
Si asnjëherë më parë deri tani drejtori Memeti është fokusuar tek pastrimi i autostradave dhe hapësirave përreth që rëndom ndodhë vetëm në shtetet evropiane sepse kështu pastrimi dhe angazhimi nuk ka patur deri në Maqedoninë e Veriut përcjellë TetovaSot.

Me këtë rast drejtori i NP Rrugët e Maqedonisë është i pari drejtor i cili ka nis me pastrimin e rrugëve në të gjithë shtetin.

Memeti ka premtuar se do vazhdojë me këtë ritëm edhe në të ardhmen në ndërkohë që në shumë vendbanime shqiptare pa dallim deri tani janë realizuar shumë projekte infrastrukturore . TetovaSot.