Nuk mund ta besoni se sa ka ndryshuar Majk

Ai, sjelli në tregun muzikor shqiptar një frymë tjetër, unike dhe moderne, andaj edhe shpejtë u pikas e u bë emër i njohur gjërësisht.

Këngët, bashkëpunimet e sukseshme dhe jeta e tij private gjetën shumë shpesh vend në median rozë, shkruan “Kosovarja”.

Vite pas daljes në skenë, Majk më nuk është ai djali i ri e çapkën i rep muzikës, por një mashkull i formuar e me një stil tjetër.

Gjithsesi, jeta e tij private ende mbetet e pa zbuluar.