Andrra Destani për këtë ditëlindje pa parajsën me sy

Andrra Destani festoi ditëlindjen dhe mori dhurata nga më të ndryshmet.

Ato që zgjodhi ti postoj janë lulet e shumta.

Shtëpia iu mbush me plotë lule të dhuruara më familjarë e miq.

Nga fytyra e saj shihet lumturia e madhe që i dhuruan lulet shumëngjyrëshe