Njihuni me biznesmenen tetovare, mbaroi mjekësinë, magjistron filozofinë!

Desantila Vatnikaj

Kam nderin dhe kënaqësinë e vecantë tju prezantoj me folësen në eventin “Flas n’8 Mars”:
———————————————————————
• Elita Zylbeari Masha – Sipermarrese dhe folese motivuese nga Republika e Maqedonise se Veriut.
znj. Masha eshte 37 vjecare lindur ne Tetove, mban nje diplome ne shkencat e mjeksise prane fakultetit Shen Kirili ne Shkup dhe aktualisht kandidate per master ne fushen e filozofise.

Sot njihet si nje nga grate me prominente ne fushen e biznesit dhe aktivizimit komunitar me theks te vecante barazine gjinore dhe fuqizimin e grave.
Ne vitin 2008 themeluese e Companise Infinity Mg e cila veproi ne fushen e ndertimit, subkontraktimit dhe realizimit te dy hIdrocentraleve te vogla.
2011 Bashke themelusese ne Ish Shkollen Wilson Maqedoni.
Aktualisht themeluese dhe drejtuese ne companine IE -“Infinite energy” e cila zhvillon dhe nderton zonat rurale ne parqe per prodhimin e energjise solare.