Një viktimë dhe 20 raste të reja me Covid-19, shërohen 24 pacientë

Gjatë 24 orëve të fundit janë realizuar gjithsej 744 testime prej të cilëve 20 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 24 të shëruar brenda 24 orëve të fundit.

Fatkeqësisht, në vendin tonë gjatë 24 orëve të fundit si pasojë e Covid-19, jetë ka ndërruar edhe një pacient nga Shkupi.