Një turist polak ka mbetur i plagosur si pasojë e rrëshqitjes së dheut në rrugën pranë digës së Matkës

Sot nëpërmjet linjës së emergjencës 112 në QMK rreth mesditës është raportuar për rrëshqitje dheu në rrugën e Matkës pas digës. Si pasojë e rrëshqitjes së dheut në këtë rrugë është dëmtuar një turist polak që po kalonte në ato moment aty pranë. Për fat të mirë turisti është plagosur në këmbë dhe është jashtë rrezikut për jetë. Ai është dërguar menjëherë për ndihmë mjekësore në Qendrën Klinike të Shkupit.