Një sugjerim partive politike në RVM: Mos shpenzoni para kot për të organizuar zgjedhje

Shkruan: Muhamer Pajaziti

Një sugjerim partive politike në RVM: Mos shpenzoni para kot për të organizuar zgjedhje.

Ka kohë që ju njohim, thjeshtë jeni një skuadër me qëllime të njëjta, por me logo të ndryshme.

Misioni juaj nuk dallon, prandaj bëhuni bashkë për ta ndarë kulaçin dhe për ta përndjekur rininë sa më shpejtë në Gjermani.

Rezultati: S’presim asgjë prej jush, s’kemi alternativa dhe s’kemi shpresë.

Prandaj, mos na lodhni me tubime partiake e broçkulla që si hanë as fëmijët e klasës së parë.