Një këmbësor lëndohet në një aksident në Shkup

Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda, ndërsa pesë persona kanë marrë lëndime të lehta në katër nga gjithsej tetë aksidente rrugore që kanë ndodhur në 24 orët e fundit në rajonin e Qytetit të Shkupit. Në katër aksidente është shkaktuar dëm material.

Nga trafiku, sipas të dhënave të SPB Shkup, policia ka përjashtuar një shofer para se ta marrë të drejtën e drejtimit dhe një automjet të parregullt.

Me automjetin special “karrotrec” janë larguar 56 automjete.

Janë gjobitur edhe dy këmbësorë të cilët kanë kaluar rrugën jashtë vendkalimit për këmbësorë.