Një 48-vjeçare gjendet e vdekur në një parking në Shkup

Policia ka njoftuar se një 44-vjeçare nga Shkupi ka humbur jetën në parkingun mes poliklinikës ‘Jane Sandanski’ dhe kishës ‘Shën Ilija’.

Nga mjeku i ndihmës së shpejtë është konstatuar vdekje ndërsa trupi i të ndjerës është dërguar për autopsi.

Rasti është denoncuar në polici në orën 13:10 ndërsa këqyrjen e vendit të ngjarjes e ka kryer ekipi i SPB Shkup.