Nina Angellovska heq dorë nga rroga e saj

Ministrja e Financave Nina Angellovska në një konferencë për shtyp sot nga Qeveria deklaroi se deri sa të jenë në fuqi masat e ndërmara nga ana e qeverisë së RMV-së, për parandalim të përhapjes së virusit Covid-19 dhe rrezikut të tij, nuk do të merr pagën e saj që i takon si ministër.

Gjithashtu sot nga qeveria u deklaruan edhe ministrat e tjerë: Kreshnik Bekteshi, Mila Carovska dhe guvernatorja e Bankës popullore, Anita Angelovska Bezhoska.