Në shtëpinë e stolisur, Shpëtimi e Arta realizojnë foto përrallore

Dikur veç si humorist e tani edhe prezantues emission Shpëtim Desku po vazhdon të jetë i suksesshëm.

Me vullnet e përkushtim arriti deri këtu, kaq i popullarizuar dhe shumë i pëlqyer, shkruan “Kosovarja”.

E duke qenë fytyrë publike dhe person i dashur njerëzit janë kurrshtar edhe për jetën private.

Tashmë bashkëshortja Arta dhe vajzat e tij janë të njohura për publikun. Arta është një grua elegante e cila komentohet shpesh për paraqitjet e saj.

Duke qenë se jemi në pragë të festave të fundvitit edhe ata kanë realizuar fotosesionin e tyre.

Në shtëpinë e stolisur bukur ata bashkë me dy vajzat bukuroshe kanë pozuar këndshëm. Portret i bukur familjar./Kosovarja/