Në Prilep gjashtë raste të reja të personave të infektuar

Gjashtë raste të reja të personave të infektuar me Kovid-19, sot, janë regjistruar në Prilep, që do të thotë se me pesë personat vetëm dje të regjistruar, për vetëm dy ditë janë 11 raste të reja të të infektuare. Deri më tani, nuk ka asnjë informacion për ata që janë shëruar nga sëmundja infektive, njoftojnë autoritetet lokale.
Në njësinë infektive në spitalin e Prilepit janë hospitalizuar 19 persona, prej tyre 13 ishin pozitivë me koronavirus. Në repartin për izolim, janë gjashtë pacientë, tre prej të cilëve janë negativë me koronavirus, dhe tre të tjerëve u është marrë shtupë dhe janë në pritje të rezultateve.
Në vetizolim janë 168 persona.
Përndryshe, në 24 orët e kaluara, janë vërejtur katër shkelje të orës policore.