Në Ko vid-Qendrat në Shkup, për 24 orë pranohen 67 pacientë

Gjatë 24 orëve të kaluara në Kovid Qendrat në Shkup janë hospitalizuar 67 pacient të ri, për shkak të komplikimeve nga koronavirusi. Gjithsejtë 463 pacientë të dyshuar dhe konfirmuar me Kovid-19 po kurohen në repartet infektive në vend.

Për shkak të numrit të madh të pacientëve të cilët kanë nevojë për hospitalizim, është hapur edhe Kovid Qendra në Klinikën për Traumatologji.