Në Gostivar tani ka ilaç për dobësim

Për herë të parë në Gostivar ka filluar me punë ordinanca nutricioniste Diet and Smile.
Një vend ku personat e interesuar për të jetuar një jetë të shëndetshme do të mund të marin planprograme ushqimore për produktet që duhet të konsumojnë ndërsa personat me mbipeshë të humbasin kilogramet e tepërta përmes dietave ciësore dhe efektive në mbykqyrje të nutricionistëve.
Enesa Nesimi nutricioniste në ordinancën Diet and Smile shpreh se në këtë klinik ofrohen programe ushqimore që ndikojn në eliminimin e problemeve shëndetësore tek njerzit duke filluar nga sëmundja e sheqerit-si paradiabeti dhe diabeti,hipertensioni,kanceri,sëmundjet e zemrës,holesteroli, anoreksija dhe obeziteti,alergjitë e ndryshme,programe ushqimore për sportistët dhe grat shtatzane.
Më mirë të investoni një planprogram dietal të shëndetshëm se sa në terapi kundër sëmundjeve që vijnë nga kequshqyerja-deklaron dietologija Hamide Alili.
Ideja për hapjen e ordinancës Diet and Smile erdhi për t’u ofruar njerëzve një jetë të shëndetshëm larg sëmundjeve dhe problemeve në organizëm.
Ordinanca Diet and Smile ofron shërbime mjeksore për të gjithë të interesuarit pa dallim grupmoshe apo gjinie.