Ndërron jetë 38 vjeçarja nga Tetova

Dje në 02 e 30 minuta, në SPB Tetovë është raportuar se V.Z. (38) nga Tetova në banjon e banesës së saj në rrugën

,,180“ Blloku 70 në Tetovë papritmas është ndjerë keq
dhe gjatë rrugës për në Spitalin Klinik të Tetovës kishte ndëruar jetë.

Inspektimin e ka kryer ekipi nga Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë, kurse me urdhër të Prokurorit Publik sot (22-Mars) ndaj trupit të pajetë të së ndjerës do të kryhet autopsi.