Ndërroi jetë ish ushtari i UÇK-së nga Haraçina

Pas një sëmundje të rëndë, ka ndërruar jetë ish ushtari i UÇK-së nga Haraçina, Skender Sinani.

““Te allahut jemi dhe tek allahu dote kthehemi “sod me daten 14.04.2020 nga nje semundje e rënde e zemres nderoj jet vllau im Skender Sinani ish veteran iluftes se lavdishme te -2001 lavdia dhe paqja qoft mbi te”, ka njoftuar vellau i tij.