Ndërroi jetë dr. Senadi nga Shkupi, edhe një mjek humbi betejën me virusin

Për shkak të komplikimeve nga virusui Kovid 19 ka ndërruar jetë edhe një mjek në Maqedoninë e Veriut. Mbreme ka ndërruar jetë mjeku 53 vjeçar Senat Grboviq nga Shkupi.
Doktor Senati kohën e fundit ka punuar në një ordinancë private, kurse paraprakisht në Ndihmën e Shpejtë pranë Shtëpisë së shëndetit në Shkup.
Lajmin e kanë bë të ditur nga Asociacioni i specializantëve dhe mjekëve të rinj.
“Humbëm edhe një kolegë. Ngushëllime për familjen e doktor Senadit”, kanë shkruar nga ky Asociacion.