Myftinia e Dibrës falënderon mërgimtarin Ylber Pilku për ndihmën në këto ditë të vështira

Muhammedi as thot:”Veprat e mira e rruajnë njeriun nga fatkeqësia dhe pasojat e këqia” dhe”Njeriu dordhënë është i afërt me Allahun dhe me njerëzit”
-Bashkëqytetari ynë, që jeton dhe vepron në SHBA, Ylber Vjollca Pilku i nxitur nga malli për vendlindjen, respekti për bashkëqytetarët e Dibres, si çdo çdo herë edhe në këto ditë që po kalojmë, ndau për 40x 50$=2000$ ushqim për familjet në nevoj. Lusim të Gjithëmëshirshmin që atë, familjen e tij, vëllezër e miq, ti rruaj nga çdo fatkeqësi, ti dhuroj paqë e qetësi në familje, ti jap bereqet në pasuri ashtu siç i nderuari në këto ditë shtron sofrën e familjeve në nevoj.
-Zoti i bekoftë dibranët, Zoti bekoftë SHBA. (Myftinia e Dibrës)