“Mrekullia në qelinë nr.7” thyen rekord në Francë

Filmi turk “Mrekullia në qelinë nr.7”, ka lënë gjurmë në të gjithë botën.

Ky film i ka pëlotur të gjithë ata që e kanë parë e shikueshmëria ka qenë dhe vazhdon të jetë shumë e lartë.

Së fundmi bëhet e ditur se ky film ka thyer rekord në Francë duke u shpallur filmi më i ndjekur në platformat dixhitale në dy muajt e fundit.

Ai ka thyer rekord shikueshmërie edhe në Francë. “Mrekullia në qelinë nr.7” tregon historinë e një babai me probleme mendore dhe vazjës së tij 7-vjeçare që kërkon drejtësinë për të shpëtuar të atin.

Filmi tërhoqi vëmendjen edhe të vipave me famë botërore si: Georgina Rodriguez, Neymar, Dj Snake, Thalia, të cilët publikuar video në rrjete sociale duke e parë atë.