MPB-ja regjistron 628 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (14/15.10.2020) na gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar gjithsejtë 628 shkelje. Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi iu bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.