Mozzik dhe Tayna së shpejti publikojnë duetin?

Tayna dhe Mozzik kanë nxitur spekulimet edhe më shumë për një duet të mundshëm, me komentet që kishin shkëmbyer së fundmi në Instagram.

Në një fotografi të publikuar nga Tayna, reperi i kishte komentuar kështu “Edhe e lanem mos mi qit teshat e spotit nihet bre”.

Artistja I ktheu përgjigje reperit duke i thënë: “Konga spekulushëm”.

Mbetet të shihet nëse në të vërtetë një duet i tillë është finalizuar nga ta.