Motrat Vjollca marrin vëmendjen me pozën nga Dubai

Moderatoret Marina dhe Luana Vjollca aktualisht ndodhen në Dubai.

Si njëra ashtu edhe tjetra kanë qenë të angazhuara me emisionet e tyre gjatë verës, e tani po bëjnë pushimin e merituar në Dubai.

Nga atje të dyja po publikojnë foto e ishte Luana ajo e cila e ka publikuar një pozë së bashku me motrën.

Të dyja duket joshëse.