Moti me diell, temperatura deri më 26 gradë

Moti do të jetë me diell me mjegull të dobët në mëngjes nëpër fushëgropa të caktuara. Do të fryj erë e dobët nga drejtim i ndryshueshëm. Temperatura e minimale do të jetë në interval prej -1 deri në 7, ndërsa ajo maksimale prej 20 deri në 26 gradë Celsius.

Edhe në Shkup dhe rrethinë do të mbaj mot i ngjashëm, temperatura maksimale do të arrij deri më 23 gradë Celsius.